Plant een boomDuurzaam 'housewarming' cadeau

Je hebt een nieuwe woning gekocht en de verhuizing zit erop. De eerste familieleden en vrienden komen langs om je huis te bewonderen en nemen een 'housewarming' cadeau mee. Weer een flesje wijn of een keukenschort om je 'lekker thuis' te voelen.

De standaard cadeaus worden niet minder gewaardeerd, maar blijven ze nou echt hangen? Vaak is het antwoord 'nee'.

Wij zorgen voor een blijvend en duurzaam cadeau. Voor elke nieuwe opdracht laten wij 10 bomen planten in duurzame bosprojecten, waarvan 50% in Nederland en 50% in het buitenland. Voor de samenwerking ontvang je een officieel certificaat van ons. De wereld heeft meer bos nodig. Om klimaat­verandering tegen te gaan en de biodiversiteit te vergroten, moeten we onze bestaande bossen beschermen, gedegradeerde bossen herstellen en nieuwe bossen planten. Daarom is het nu tijd om in actie te komen.
Trees for All

Trees for All bestaat al ruim 20 jaar en is een erkende stichting met CBF-keurmerk en ANBI-status. Het CBF toetst of erkende goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zodat je verzekerd bent dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld en je zeker weet dat Trees for All betrouwbaar is.

De kernwaarden van Trees for All passen als een huis bij Meijberg makelaars & taxateurs. Daarom zijn wij sinds 2022 officieel (trotse) bomenpartner.

Naar website Trees for All


CO2-compensatie

Bijna al onze activiteiten zorgen voor de uitstoot van CO2. Bijvoorbeeld tijdens het autorijden of wanneer je thuis de verwarming aanzet. Maar ook bij het produceren van ons voedsel of de spullen die we kopen komt er heel veel CO2 in de lucht. En dat zorgt voor klimaatverandering.

Bij jouw opdracht doen wij een donatie. Voor de CO2-compensatie investeert Trees for All in sociale herbebossingsprojecten. Daarbij gaan zij voor brede impact: door bomen te planten zorgen we voor meer biodiversiteit en werkgelegenheid. De boeren die meewerken aan de projecten krijgen training in duurzaam landgebruik en combineren inheemse bomen met andere gewassen, ook wel agroforestry genoemd. Goed dus voor het klimaat, de natuur én de lokale bevolking.

Meijberg Makelaars & Taxateurs
Gijsbrecht van Amstelstraat 31
1213 CH Hilversum

Back to top