Huis verkopen met Meijberg Makelaars & Taxateurs

De verkoopmakelaar in Hilversum en omstreken.

Start van de verkoop

Kennismaken
Wij maken eerst graag kennis met jou. We komen bij je op bezoek om inzicht te krijgen in jouw situatie en je wensen. Daarnaast kijken wij meteen naar de waarde van je woning, bespreken we de verkoopkansen en bepalen samen een verkoopstrategie, passend bij jouw situatie.
Opdracht
Mogen wij voor jou aan de slag? Wat leuk! Wij gaan aan de slag met het verzamelen van alle officiële gegevens van jouw huis. Denk aan het inmeten en verzamelen van documenten. We helpen je mee met een plan voor de styling, het opruimen en aankleden van je huis. Samen gaan we voor de beste verkoopopbrengst!
Woning presenteren
Het is tijd om jouw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Uiteraard zo goed mogelijk, dus laten we een professionele fotograaf foto's maken van jouw woning. Je woningpresentatie wordt tot in de puntjes verzorgd, benieuwd? We vertellen je hieronder meer.

Plan een gratis (oriënterend) verkoopgesprek

Woning verkopen

Je woning verkopen doe je niet iedere dag. Op het moment dat je besluit jouw woning te verkopen ben je op zoek naar zekerheden. Zo wil je weten wat je woning op kan brengen, hoe jouw woning gepresenteerd dient te worden, hoe e.e.a. juridisch geregeld dient te worden; allemaal vragen waar je graag antwoord op wilt hebben. Meijberg Makelaars & Taxateurs heeft jarenlange ervaring in het verkopen van woningen. Er is geen verkoop hetzelfde. Ieder huis heeft zijn eigen specifieke kenmerken en daarbij behorende doelgroep. Wij adviseren je over de verkoopstrategie, hebben tips over nog uit te voeren kleine werkzaamheden en bepalen samen met jou een reële verkoopprijs.

  Samen verzetten we bergen

  De makelaars van Meijberg Makelaars & Taxateurs hebben voldoende ervaring en andere instrumenten om jouw vragen te beantwoorden en jou vervolgens te begeleiden bij de verkoop van je woning. Om een optimale verkoop te garanderen, werken wij met goed op elkaar ingespeelde collega’s. Dit houdt in dat er altijd iemand beschikbaar is die betrokken is bij jouw verkoop. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Benieuwd hoe onze aanpak van het verkopen van jouw woning er uit komt te zien? We lichten het graag toe aan de hand van 6 stappen.

  Wat zeggen onze klanten?

  10 Dhr. I.A. Oliveira Sereno Schapendriest 7 24 mrt. 2024

  My apologies but my Dutch isn't very good so I'm going to comment in English... Meijberg Makelaars & Taxateurs was hired to help us in the search and purchase of a house/ apartment in the Netherlands,...

  10 Valentina Klasen 20 mrt. 2024

  Mijn ervaring met aankoopmakelaar Joost van Meijberg Makelaars was niets minder dan uitstekend. Hij helpt ons al een keer, rond 8 jaar geleden, met de aankoop van ons vorige huis, en ook deze keer...

  10 Mevr. Klasen Birkenheuvelweg 34 19 mrt. 2024

  Mijn ervaring met aankoopmakelaar Joost van Meijberg Makelaars was niets minder dan uitstekend. Hij helpt ons al een keer, rond 8 jaar geleden, met de aankoop van ons vorige huis, en ook deze keer...

  9.8 Anoniem Oude Amersfoortseweg 77 D 05 feb. 2024

  Deskundig geholpen door Vincent. Zéér prettig en goed contact, makkelijk bereikbaar en vriendelijk. Vincent heeft mij eerder geholpen met de aankoop van een huis en ditmaal is alles weer naar alle...

  10 Dhr. Jeroen Bom Bovenmaatweg 312 13 dec. 2023

  Joost is echt een topper! We hadden na het eerste kennismakingsgesprek meteen een heel goed gevoel. Zo goed zelfs dat we bijna tijdens een rondje lopen ons eigen huis van Joost wouden kopen. Wij raden...

  9.0 Anoniem Want 23 08 dec. 2023

  Goede communicatie en heldere uitleg. De makelaar heeft verstand van de omgeving en de doelgroep. Fijn om snel te kunnen communiceren via de app. Verder werkt die site move ook prettig. Naast de...

  10 Anoniem Faisantenstraat 49 15 nov. 2023

  Zeer kundige makelaar. De woning is snel verkocht. Alles is zeer vlot verlopen. Zeer fijne communicatie.

  10 Mevr. Athalie Stegeman Kolhornseweg 161 08 nov. 2023

  Jeroen Meijberg is de man van alle zaken waar je als koper niet aan denkt. Van het benoemen, tot het uitzoeken en verzorgen van inspecties, erfpacht, de beoordeling van de financiele gezondheid van...

  10 Niels Rehe 06 nov. 2023

  Bij zowel aankoop als verkoop heel fijn samengewerkt met Meijberg Mak. Op alle vlakken van de verkoop tot aankoop denken ze met je mee. Kan niet anders zeggen dat dit echt een top makelaar is waarbij...

  10 Anoniem Havenstraat 113 06 nov. 2023

  Het team is goed bereikbaar en luistert goed naar de wensen van de klant. Ze leggen goed uit wat zij doen en wat je kan verwachten.

  Voordelen van een verkoopmakelaar

  Presentatie is key, dat begrijpen wij maar al te goed. We zetten jouw woning optimaal in de spotlights via onze kanalen. Ons team van enthousiaste professionals verzekert je van een persoonlijke verkoopstrategie op maat, waardoor je huis verkocht wordt voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. Voor de verkoop van je woning zetten we de volgende middelen in:

  • Plaatsing op funda
  • Professionele woningfotografie
  • 360 graden foto's
  • Woningvideo
  • Full-colour woningbrochure
  • Inmeten woning door professional (volgens NEN 2580)
  • ​​​​​​2D en 3D plattegronden
  • Plaatsing op onze website
  • Social media ads en plaatsingen

  Direct een adviesgesprek aanvragen

  Makelaar proberen?

  Wij hebben al jaren ervaring als makelaar in het Gooi en omgeving en zijn daarom goed op de hoogte van de lokale situatie. Wij denken mee vanuit jouw persoonlijke situatie en passen onze begeleiding en verkoopstrategie daar op aan.

   Hoe nu verder?

   Bezichtigingen
   Na het promoten van jouw woning, volgen de bezichtigingen. Nu begint het echt. Onze makelaars hebben de sleutel en weten de weg. We begeleiden alle bezichtigingen persoonlijk en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. We doen er alles aan om jou de beste deal te bezorgen. Als we samen een goede deal te pakken hebben, starten de onderhandelingen.
   De deal rondmaken
   Het biedproces kan beginnen. We kijken goed welke koper voor jou de beste is. Niet alleen qua prijs, maar ook qua voorwaarden. Hierna gaan we gaan de deal rondmaken. We stellen de koopakte op en zorgen dat deze door alle betrokkenen worden ondertekend. Zijn de handtekeningen gezet en is de bedenktijd verstreken? Gefeliciteerd! Je hebt je woning verkocht!
   Gefeliciteerd!
   Nu je woning is verkocht, zorgen we dat we alle stukken gereed zijn voor de notaris. We overleggen over de datum van overdracht en gaan samen nog een keer door de woning voor de eindinspectie. Hierna gaan we naar de notaris voor de officiële sleuteloverdracht.
   Jeroen Meijer CTA verkopen

   Laten we kennismaken!

   Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Vul onderstaande formulier in of bel ons direct op 035 - 624 22 66 voor een vrijblijvende afspraak!

   Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.

   Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.

   Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

   Gratis adviesgesprek aanvragen

   Meijberg Makelaars & Taxateurs
   Gijsbrecht van Amstelstraat 31
   1213 CH Hilversum

   Back to top