Makelaar Hilversum

Op funda beoordeeld met: 9,3

Huis verkopen in Hilversum?

Wil jij jouw woning verkopen in Hilversum? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen je graag met het verkopen van jouw woning. We kijken eerst goed naar jouw situatie en maken een gerichte verkoopstrategie die daarop aansluit. Onze makelaar gaat daarom eerst met jou in gesprek. Met onze kennis en ervaring in Hilversum komen we samen tot een plan van aanpak. Nieuwsgierig geworden?

  • Regiospecialist Hilversum
  • Enthousiast team gecertificeerde specialisten
  • Wij maken onze beloftes waar
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Makelaar in Hilversum

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze makelaar in Hilversum komt geheel vrijblijvend langs voor een gratis adviesgesprek. Je zit dan dus nergens aan vast.

Wonen in Hilversum

Mediastad
Hilversum wordt ook wel de mediastad genoemd. Dit komt omdat er veel tv-studio's en mediabedrijven gevestigd zijn in Hilversum. Zo heb je het mediapark, dit is een bedrijventerrein met veel studio's waar onder andere de zenders NOS, RTL en VPRO gebruik van maken. Je kan het mediapark ook bezoeken.
Architectuur
De architectuur in Hilversum is veelal te danken aan Willem Marinus Dudok. Inmiddels is er zelfs een Dudok Architectuur Centrum. Hier krijg je een rondleiding door het bekendste werk van Willem Marinus Dudok: het Raadhuis. Verder heeft hij in Hilversum 17 scholen ontworpen, 25 woningbouwprojecten, 2 begraafplaatsen en meer!
Bruisend centrum
Een dagje shoppen, het terras op of uit eten? In Hilversum kan het allemaal. In het centrum is een groot scala aan winkels te vinden. Ook heb je twee overdekte winkelcentrums. Restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden doen ook niet onder in Hilversum.

Onze diensten in Hilversum

Taxatie Hilversum

Heb jij een taxatie nodig van je huis in Hilversum? Maak dan een afspraak met onze taxateur voor een gevalideerde taxatie van jouw huis. Wij leveren valide, objectieve en betrouwbare taxatierapportages tegen een vast, scherp tarief.

Huis kopen Hilversum

Op zoek naar een woning in regio Hilversum, maar jouw droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Hilversum

Heb je eindelijk dé woning waar je naar zocht in Hilversum gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van woningen.

Ontdek de mogelijkheden

Taxatie Hilversum

Ben je nog niet zeker of je jouw woning wil verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van jouw huis? Een taxatie bij onze makelaar kan jou hier verder bij helpen! Jij ontvangt een compleet taxatierapport, die ook kan worden ingezet voor een hypotheek van de nieuwe woning of wijziging van jouw huidige hypotheek.

Gratis waardebepaling Hilversum

Twijfel je over de verkoop van jouw woning en is voor jou de waarde van jouw woning doorslaggevend? Dan biedt Meijberg Makelaars & Taxateurs je een gratis waardebepaling aan. Daarnaast geeft een waardebepaling jou een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van jouw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan bij jouw makelaar in Hilversum.

Gratis waardebepaling

Huis te koop Hilversum

Huis aankopen of verkopen in Hilversum?

Onze makelaars helpen jou graag verder!

Wil je weten wat wij voor jouw situatie kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Wij staan voor je klaar met een eerlijk antwoord.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Meijberg Makelaars & Taxateurs
Gijsbrecht van Amstelstraat 31
1213 CH Hilversum

Back to top