Schakel onze aankoopmakelaar in

Aankoopmakelaar van het Gooi

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar heeft veel kennis van de woningmarkt in de regio en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Huis kopen in het Gooi?

Ben jij op zoek naar een woning in het Gooi en wil je goede aankoopbegeleiding? Schakel dan Meijberg Makelaars & Taxateurs in als jouw aankoopmakelaar. Wij bieden (juridische en bouwkundige) kennis van de markt, vakkundigheid en zijn als één van de eersten op de hoogte van het nieuwe aanbod in ons werkgebied. Bovendien adviseren wij jou over de reële waarde en de biedingen, waardoor jij nooit teveel betaalt. Zo verdienen wij ons terug!

Plan een kennismaking

Aankopen

Een realistische kijk

Misschien krijg jij het ‘juiste gevoel’ bij het bekijken van ‘dé droomwoning’. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseer je goed dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om jou te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt jij een realistische kijk op de situatie. Bovendien kom je over als zekere partij. Je wordt niet gezien als een ‘zwevende koper’, die delven het onderspit als de verkoper de luxe heeft om te kiezen met wie hij verder wil voor onderhandelingen. Als je met een aankoopmakelaar binnenkomt, ben jij diegene die goed is voorbereid en niet achteraf afhaakt. De verkopende partij kiest vaak voor zekerheid.

Wat biedt Meijberg Makelaars & Taxateurs

Je hebt het perfecte huis gevonden op funda. Gefeliciteerd! Maar nu begint het hele proces pas. Je moet de woning bezichtigen, keuzes maken en een bod uitbrengen. Hoe weet je zeker dat er geen gebreken aan de woning zijn? Met onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar en onze bouwkundige kennis begeleiden we je graag bij deze grote stap.

Plan een kennismaking

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

  • Inventarisatie van jouw woonwensen
  • Het geven van een realistisch woonadvies gebaseerd op de huidige woningmarkt
  • Het zoeken naar een geschikte woning
  • De begeleiding van de bezichtigingen
  • Onderzoek en advies geven we over: de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, de prijsstelling en de reële aankoopwaarde, de ligging en de omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan en de milieu-/bodemgesteldheid, alsmede de juridische en financiële aspecten van het object
  • Het bedenken, bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie
  • De controle op de koopakte en alle bijbehorende van belang zijnde documenten
  • Het uitvoeren van een inspectie voorafgaand aan de overdracht
  • Het transport van de woning bij de notaris
  • Nazorg als je nog hulp of advies nodig hebt

Meijberg Makelaars & Taxateurs is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Al onze makelaars-taxateurs zijn gediplomeerd en-/of VastgoedCert gecertificeerd en hebben jaren ervaring in ons werkgebied. Onze goede relatie met collega-makelaars, notarissen en financiële dienstverlening biedt jou een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten. Wij vinden een frequente en transparante communicatie tijdens het zoek- en aankooptraject essentieel. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct naar je terugkoppelen en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken. Wij ontzorgen je van A tot Z, maar houden je van alles op de hoogte.

Je droomwoning gekocht? Gefeliciteerd!

Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Zijn er na afloop nog vragen of onduidelijkheden? Je kunt altijd bij ons terecht. Onze service stopt niet bij de overdracht, dus we helpen je graag!

Hulp nodig bij de aankoop van jouw woning?

Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Wat onze klanten vinden:

10 Anoniem Laantje van Heijenbrock 6 19 jul. 2023

Prima makelaar die echt mee denkt, en ook zeer vriendelijke, behulpzame mensen op ‘t kantoor! Echt een aanrader als je een makelaar zoekt..

9.0 Nelleke Meulen, van der Zeeweg 29 06 jul. 2023

Prettige, nuchtere makelaar (vrouwelijk) zonder mooipraterij. Goede nazorg.

8.8 Anoniem Van der Duyn van Maasdamstraat 13 29 jun. 2023

Vriendelijk, informeel, kundig, snel. Begreep dat de 'gunfactor' voor ons niet alleen een kwestie van opbrengst was. Dank aan makelaar Joost Braam.

9.0 Anoniem Botterstraat 42 10 jun. 2023

Ik ben zeer tevredenen over de gang van zaken . Er was prima telefonisch contact om de juiste afspraken te maken en ik werd goed op de hoogte gehouden nal van een huisbezoek .

9.0 Mevr. Nijhof Berkenhof 39 01 jun. 2023

Het contact met de makelaar was zeer prettig. Dacht mee met de mogelijkheden En deed aan alle verwachtingen. Alles is goed afgehandeld en ik werd goed op de hoogte gehouden. Ik raad deze makelaar dan...

10 Mevr. Bruggeman-Ene Nassaulaan 30 29 mei 2023

Heel tevreden over de samenwerking met Jeroen Meijberg en Petra Niehaus-Bliek! Professioneel en deskundig, heeft de best ingewikkelde verkoop tot een succes weten te brengen! Zeer bedankt voor de...

10 Anoniem Baljuw 49 19 mei 2023

Hele fijne makelaar die met je meedenkt en alles keurig voor ons geregeld heeft. Hij heeft echt een hele goede koper voor ons huis gevonden. Had niet beter gekund .

10 Dhr. Peter Sirks Nieuwe Haven 31 15 mei 2023

Jeroen Meijer is een zeer bekwaam makelaar met een goede kennis van de markt. Geen mooi-weer-praatjes maar gewoon prima, degelijk advies.Zeer aan te bevelen.

9.5 Anoniem Jacob van Campenlaan 371 21 apr. 2023

Hele fijne makelaar. Stelt je gerust, denkt mee, en heeft het fantastisch verkocht! Dikke pluim voor Joost, Jeroen en Petra!

10 Dhr. Thijs Philips Zuidwal 8 29 mrt. 2023

Aardige en behulpzame makelaars ook op kantoor altijd uiterst vriendelijk en houden je op de hoogte van alles wat er speelt

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Meijberg Makelaars & Taxateurs
Gijsbrecht van Amstelstraat 31
1213 CH Hilversum

Back to top