Hoeveel is jouw huis waard?

Gratis waardebepaling

De huizenprijzen zijn nog steeds hoog. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning en of deze is gestegen afgelopen jaren? Meijberg Makelaars & Taxateurs biedt je gratis en zonder verdere verplichtingen een waardebepaling aan. Het laten uitvoeren van een waardebepaling kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld:

  • Je overweegt je woning te verkopen, maar je wilt eerst een indicatie hebben van de actuele marktwaarde en de juiste vraagprijs
  • Je bent benieuwd naar je bestedingsruimte, omdat je je aan het oriënteren bent om een andere woning te kopen
  • Je wilt weten wat de overwaarde is, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een verbouwing
  • Je woning staat al geruime tijd te koop en je wilt graag een second opinion

Gratis waardebepaling aanvragen

gratis waardebepaling

Direct een schatting van de waarde

Bij een waardebepaling komt onze makelaar langs om de woning op te nemen. Naar aanleiding van wat hij daar aantreft in combinatie met verder onderzoek naar gelijksoortige woningen, de omgeving, ligging en kadastrale gegevens wordt direct een schatting van de waarde afgegeven. Let op: dit betreft een schatting, waardoor het geen taxatie is. Daarna wordt een vraagprijs bepaald op basis van de volgende aspecten:

  • De woningwaarde t.o.v. de hypotheek
  • De staat van onderhoud van het huis
  • Kansen tot verbetering van de woning
  • Evt. mogelijkheden tot restfinanciering

Na het vaststellen van de woningwaarde, gaan we na wat een reële vraagprijs is, mocht je overwegen om je woning te willen verkopen. Onze waardebepaling is altijd gratis. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen. Het gaat tenslotte om een van de grootste beslissingen in je leven. Dan is het voor jou wel zo fijn om te kunnen bouwen op onze kennis en ervaring. Zo kun je met een goed gevoel je huis verkopen.

Gratis waardebepaling aanvragen?

We komen graag bij je langs

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Plan je gratis waardebepaling

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Meijberg Makelaars & Taxateurs
Gijsbrecht van Amstelstraat 31
1213 CH Hilversum

Back to top