Woning of bedrijfspand verhuren

Verhuur met onze verhuurmakelaar

Wil jij jouw huis of bedrijfspand verhuren?

Jij wordt totaal ontzorgd in het gehele proces. Om een optimale verhuur te garanderen werken wij met onze goed op elkaar ingespeelde collega's. Dit houdt in dat er altijd iemand beschikbaar is die het beste bij jou en jouw wensen past.

Contact

Tijdens het verhuurtraject wordt je constant op de hoogte gehouden door onze makelaars. Regelmatig evalueren wij met jou de status en stellen we indien nodig de verhuurstrategie bij.

Contact opnemen?

Ons contact eindigt niet op het moment van het tekenen van de huurovereenkomst, maar loopt door tot en met de inspectie en oplevering van het object. Mochten er achteraf toch nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan jij uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Meijberg CTA Taxaties

Verhuren via Meijberg Makelaars & Taxateurs

Deskundig
Meijberg Makelaars & Taxateurs is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaars-taxateurs zijn gediplomeerd en/of VastgoedCert gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in ons werkgebied.
Breed netwerk
Onze goede relatie met collega-makelaars, notarissen en financiële dienstverleners biedt u een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.
Volledig ontzorgd
Heb jij geen idee waar je moet beginnen en waar je rekening mee moet houden? Met onze verhuurmakelaar ontvang je deskundig advies rond wet- en regelgeving omtrent de verhuur van jouw huis.

Woning- en bedrijfspresentatie

Bij de verhuur van woningen of bedrijfsmatig vastgoed is het belangrijk dat jouw object goed gepresenteerd wordt. Hier wordt veel aandacht aan besteed. Wij zorgen ervoor dat jouw woning of bedrijfspand zo goed mogelijk getoond wordt aan potentiële huurders. Dit doen wij onder andere door een uitgebreide verhuurbrochure te maken. Deze brochure is voorzien van alle benodigde informatie over het object. Ook wordt de woning of het bedrijfspand vermeldt op funda, funda in business en onze eigen website met foto's en plattegronden. Daarnaast komt er een 'te huur' bord van Meijberg Makelaars & Taxateurs in de voortuin én tonen wij de woning of het bedrijfspand in de etalage van ons kantoor.

Plan een kennismaking

Contact

Tijdens het verhuurtraject wordt je constant op de hoogte gehouden door onze makelaars. Regelmatig evalueren wij met jou de status en stellen we indien nodig de verhuurstrategie bij.

Contact opnemen?

Ons contact eindigt niet op het moment van het tekenen van de huurovereenkomst, maar loopt door tot en met de inspectie en oplevering van het object. Mochten er achteraf toch nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan jij uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Aanbod huurwoningen

Meteen een afspraak maken?

Bel met een van onze verhuurmakelaars

Wij staan voor jou klaar voor de verhuur van jouw woning. Bel, mail of vul gerust het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Laten we kennismaken!

Nieuwsgierig hoe wij jouw woning of bedrijfspand in de markt zetten? Vul het formulier in of bel ons direct op 035 - 624 22 66 voor een vrijblijvende afspraak!

Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.

Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.

Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Plan een gratis adviesgesprek

Dit vinden onze klanten

10 Anoniem Laantje van Heijenbrock 6 19 jul. 2023

Prima makelaar die echt mee denkt, en ook zeer vriendelijke, behulpzame mensen op ‘t kantoor! Echt een aanrader als je een makelaar zoekt..

9.0 Nelleke Meulen, van der Zeeweg 29 06 jul. 2023

Prettige, nuchtere makelaar (vrouwelijk) zonder mooipraterij. Goede nazorg.

8.8 Anoniem Van der Duyn van Maasdamstraat 13 29 jun. 2023

Vriendelijk, informeel, kundig, snel. Begreep dat de 'gunfactor' voor ons niet alleen een kwestie van opbrengst was. Dank aan makelaar Joost Braam.

9.0 Anoniem Botterstraat 42 10 jun. 2023

Ik ben zeer tevredenen over de gang van zaken . Er was prima telefonisch contact om de juiste afspraken te maken en ik werd goed op de hoogte gehouden nal van een huisbezoek .

9.0 Mevr. Nijhof Berkenhof 39 01 jun. 2023

Het contact met de makelaar was zeer prettig. Dacht mee met de mogelijkheden En deed aan alle verwachtingen. Alles is goed afgehandeld en ik werd goed op de hoogte gehouden. Ik raad deze makelaar dan...

10 Mevr. Bruggeman-Ene Nassaulaan 30 29 mei 2023

Heel tevreden over de samenwerking met Jeroen Meijberg en Petra Niehaus-Bliek! Professioneel en deskundig, heeft de best ingewikkelde verkoop tot een succes weten te brengen! Zeer bedankt voor de...

10 Anoniem Baljuw 49 19 mei 2023

Hele fijne makelaar die met je meedenkt en alles keurig voor ons geregeld heeft. Hij heeft echt een hele goede koper voor ons huis gevonden. Had niet beter gekund .

10 Dhr. Peter Sirks Nieuwe Haven 31 15 mei 2023

Jeroen Meijer is een zeer bekwaam makelaar met een goede kennis van de markt. Geen mooi-weer-praatjes maar gewoon prima, degelijk advies.Zeer aan te bevelen.

9.5 Anoniem Jacob van Campenlaan 371 21 apr. 2023

Hele fijne makelaar. Stelt je gerust, denkt mee, en heeft het fantastisch verkocht! Dikke pluim voor Joost, Jeroen en Petra!

10 Dhr. Thijs Philips Zuidwal 8 29 mrt. 2023

Aardige en behulpzame makelaars ook op kantoor altijd uiterst vriendelijk en houden je op de hoogte van alles wat er speelt

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Meijberg Makelaars & Taxateurs
Gijsbrecht van Amstelstraat 31
1213 CH Hilversum

Back to top