Woning of bedrijfspand verhuren

Verhuur met onze verhuurmakelaar

Wil jij jouw huis of bedrijfspand verhuren? Meijberg Makelaars & Taxateurs staat ook hiervoor voor jou klaar. Door jouw huis te verhuren met een makelaar van Meijberg Makelaars & Taxateurs wordt jij totaal ontzorgd in het gehele proces. Om een optimale verhuur te garanderen werken wij met onze goed op elkaar ingespeelde collega's. Dit houdt in dat er altijd iemand beschikbaar is die het beste bij jou en jouw wensen past.

Verhuren via Meijberg Makelaars & Taxateurs

Deskundig
Meijberg Makelaars & Taxateurs is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaars-taxateurs zijn gediplomeerd en/of VastgoedCert gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in ons werkgebied.
Breed netwerk
Onze goede relatie met collega-makelaars, notarissen en financiële dienstverleners biedt u een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.
Volledig ontzorgd
Heb jij geen idee waar je moet beginnen en waar je rekening mee moet houden? Met onze verhuurmakelaar ontvang je deskundig advies rond wet- en regelgeving omtrent de verhuur van jouw huis.

Aanbod huurwoningen

Benieuwd naar ons actuele aanbod met huurwoningen in het Gooi? Bekijk ze hier.

Woning- en bedrijfspresentatie

Bij de verhuur van woningen of bedrijfsmatig vastgoed is het belangrijk dat jouw object goed gepresenteerd wordt. Wij bij Meijberg Makelaars & Taxateurs besteden hier veel aandacht aan. Wij zorgen ervoor dat jouw woning of bedrijfspand zo goed mogelijk getoond wordt aan potentiële huurders. Dit doen wij onder andere door een uitgebreide verhuurbrochure te maken. Deze brochure is voorzien van alle benodigde informatie over het object. Ook wordt de woning of het bedrijfspand vermeldt op funda, fundabusiness en onze eigen website met foto's en plattegronden. Daarnaast komt er een 'te huur' bord van Meijberg Makelaars & Taxateurs in uw voortuin én tonen wij jouw woning of bedrijfspand in de etalage van ons kantoor.

Contact

Tijdens het verhuurtraject wordt je constant op de hoogte gehouden door onze makelaars. Regelmatig evalueren wij met jou de status en stellen we indien nodig de verhuurstrategie bij.

Ons contact eindigt niet op het moment van het tekenen van de huurovereenkomst, maar loopt door tot en met de inspectie en oplevering van het object. Mochten er achteraf toch nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan jij uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Meteen een afspraak maken?

Bel met een van onze verhuurmakelaars

Wij staan voor jou klaar voor de verhuur van jouw woning. Bel, mail of vul gerust het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Kennismaken?

Dit vinden onze klanten

7.8 Anoniem Plejadenplein 29 12 jan. 2023

Erg blij met Meijberg en de deskundigheid van Joost Braam. We hebben zowel onze nieuwe woning aangekocht als onze oude verkocht en we zijn zeer tevreden.

9.5 Erwin Molin Gildemeestersweg 2 12 jan. 2023

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Was mijn huis zo kwijt. Ook de communicatie verliep uitstekend.

9.0 Anoniem Beethovenstraat 23 12 jan. 2023

Wij zijn heel tevreden over de makelaar. Vooral door de betrouwbaarheid, deskundigheid en snelheid van beantwoorden van onze vragen.

9.0 Mr. T. T. Jongerden Gooierserf 282 12 jan. 2023

alles verliep zeer soepel mw H. Knoop is een echte topper ze heeft weer waargemaakt wat wij al dachtten verkoop binnen 10 werkdagen Klasse verder geen problemen dus een 9 een 10 is een beetje...

9.0 Mr. Frank van den Dungen Buisweg 14 12 jan. 2023

Net op het moment dat mijn woning de verkoop in ging steeg de hypotheekrente, begon de oorlog in Oekraine, enz, en het aantal potentiele kopers dus terugliep, hebben ze bij Meijberg alles uit de kast...

8.5 Anoniem Borneostraat 70 12 jan. 2023

We kenden Joost al van een eerdere zoekpoging jaren geleden in Haarlem. Inmiddels werkt hij bij Meijberg in Hilversum en toch wilden we door hem geholpen worden. Gebleken is dat het kantoor zelf ook...

9.0 Ms. De Haan (finding and buying) Slotplaats 12 12 jan. 2023

Joost en zijn collegas hebben wij geholpen in het bijstaan bij bezichtigen en de onderhandeling van de uiteindelijke aankoop. Prettige en deskundige hulp.

8.0 Peter Koenders 18 nov. 2022

Makelaar Jeroen Meijberg en zijn team heeft mijn bejaarde ouders uitstekend begeleid bij hun verhuizing naar een appartement

9.0 Dhr. T. T. Jongerden Gooierserf 282 12 okt. 2022

alles verliep zeer soepel mw H. Knoop is een echte topper ze heeft weer waargemaakt wat wij al dachtten verkoop binnen 10 werkdagen Klasse verder geen problemen dus een 9 een 10 is een beetje...

9.0 Dhr. Frank van den Dungen Buisweg 14 29 sep. 2022

Net op het moment dat mijn woning de verkoop in ging steeg de hypotheekrente, begon de oorlog in Oekraine, enz, en het aantal potentiele kopers dus terugliep, hebben ze bij Meijberg alles uit de kast...

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Meijberg Makelaars & Taxateurs
Gijsbrecht van Amstelstraat 31
1213 CH Hilversum

Back to top