Nieuwbouw in Hilversum

Nieuwbouw makelaar

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning in Hilversum of omgeving? Schakel een makelaar in om jou te helpen. Het aankopen van een woning is namelijk niet zomaar iets. Wellicht dat je bepaalde zaken over het hoofd ziet of niet weet wat er allemaal geregeld moet worden. Bovendien scheelt het je ook tijd om samen met een makelaar te werken. Onze makelaars zullen met jou in gesprek gaan en vervolgens zoeken naar een perfecte woning die voldoet aan jouw wensen. Wanneer jouw droomwoning gevonden is, is ons werk nog niet klaar. Wij staan je ook bij tijdens de bezichtigingen en de onderhandelingen, wel zo prettig.

We geven je advies over het bod dat jij wilt plaatsen en zullen meekijken of er geen verborgen gebreken zijn. Deze kans is bij een nieuwbouwwoning vrij klein, maar er kan altijd iets mis zijn gegaan tijdens de bouw. Wij weten precies waar we op moeten letten.

Nieuwbouwwoning

Een nieuw huis kopen kan als erg spannend ervaren worden. Het is tenslotte geen dagelijkse koek. Waar wil je wonen? Hoeveel ruimte heb je nodig? Wil je een tuin? Wil je nieuwbouw of een wat andere woning?

Wanneer je voor een nieuwbouwwoning kiest ben je bij ons aan het juiste adres. Onze makelaars begeleiden jou door het gehele proces heen. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we al jouw wensen en eisen door. Daarna is het tijd om op zoek te gaan naar dé perfecte woning.

Onze nieuwbouwmakelaar

Ben jij er over uit om te verhuizen naar een nieuwbouwwoning en wil je hier graag wat hulp bij krijgen? Neem gerust contact met ons op. Onze makelaars staan voor jou klaar tijdens het gehele aankoopproces. Je kan jouw gegevens invullen in onderstaande formulier, dan bellen wij jou zo snel mogelijk. Wil je liever zelf contact opnemen? Bel dan naar 035 - 624 22 66 of mail naar info@meijberg.nl

Samen vinden we jouw droomwoning!

Meijberg Makelaars & Taxateurs
Gijsbrecht van Amstelstraat 31
1213 CH Hilversum

Back to top