Bedrijfsonroerendgoed

Bedrijfspanden Hilversum

Ben jij op zoek naar een bedrijfspand in Hilversum en omstreken? Of wil je jouw bedrijfspand verkopen of verhuren? Meijberg Makelaars & Taxateurs helpt je graag verder. Je kunt bij ons terecht voor het kopen, verkopen, verhuren en aanhuren van bedrijfsonroerendgoed. Ons team bestaat uit drie makelaars die jou op alle vlakken kunnen begeleiden. Wij zijn bouwkundig onderlegd, hebben jarenlange ervaring en beschikken over de nodige juridische kennis. Dit vertellen wij niet om op te scheppen, maar wij zijn hier wel erg trots op! Door al deze kennis in huis te hebben, kunnen wij jou de beste service bieden.

Bedrijfsmakelaar Hilversum

Kan jij wel wat hulp gebruiken tijdens de aankoop, verkoop, aanhuur of verhuur van een bedrijfspand? Schakel één van onze makelaars is. Onze makelaars bevinden zich elke dag in de bedrijfspanden, waardoor zij precies weten waar ze op moeten letten. Deze kennis gebruiken ze graag om jou te helpen, zodat jij uiteindelijk de beste keuze hebt gemaakt en tevreden kunt terug kijken op onze samenwerking.

Onze aanpak

Het verkopen, verhuren, kopen of aanhuren van een bedrijfspand is niet zomaar iets. Er komt veel bij kijken. Wanneer jij een bedrijfspand wil verkopen, gaan we om tafel om te bespreken wat de verkoopstrategie wordt. Tijdens dit gesprek worden jouw eisen vastgesteld en bespreken we de vraagprijs. Verder zorgen we ervoor dat jouw bedrijfspand een mooie presentatie krijgt, zowel offline als online. Zo bereiken we de meeste mensen en hopen we zo snel mogelijk jouw pand te verkopen.

Wil jij een bedrijfspand in Hilversum kopen? Dan gaan wij met jou op zoek naar het perfecte pand, begeleiden we je tijdens de bezichtigingen en doen wij de onderhandeling voor jou. De verhuur en aanhuur van een bedrijfspand gaat hetzelfde als de verkoop en aankoop, echter moet er rekening worden gehouden met contracten. Wij lezen deze contracten door en controleren of alles klopt.

Gratis zoekopdracht

Lukt het maar niet om dat ene perfecte bedrijfspand te vinden? Schrijf je dan in voor onze gratis zoekservice. Door je gegevens en wensen in te vullen, houden wij je op de hoogte van het nieuwe aanbod dat aan jouw wensen voldoet. Zo heb je het nieuwste aanbod altijd als één van de eerste in jouw mailbox. Vul jouw gegevens in, in het formulier hiernaast en blijf op de hoogte!

Interesse profiel

Vul gewenste plaats(en) of regio in

Kunnen wij jou helpen?

Onze makelaars staan voor jou klaar!

Meijberg Makelaars & Taxateurs
Gijsbrecht van Amstelstraat 31
1213 CH Hilversum

Back to top