Huis verkopen Baarn

Vast, laag all-in tarief
Wij bieden een full-service dienstverlening, maar wel tegen een vast, laag all-in tarief. Zo weet jij vooraf precies wat je betaalt. Bespaar geld op je makelaar!
Volledige ontzorging
Wij nemen je alles uit handen, we ontzorgen je van A tot Z. Zo kun jij vertrouwd en ontspannen je woning verkopen.
Woonspecialisten
Wij zetten alles op alles voor jou als klant en zetten altijd een stapje extra. Onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 9,1.

Je huis verkopen in Baarn

Denk jij er over na om je woning te verkopen? Onze verkoopmakelaar helpt je hier graag bij. Wij werken met een vast, laag all-in tarief. Dit is inclusief opstart- en promotiekosten. Bovendien betaal je geen intrekkingskosten. Vooraf weet je dus precies waar je aan toe bent. Met onze vaste prijzen bespaar je veel geld op je makelaarskosten. Bovendien betaal je pas als wij je huis hebben verkocht.

Verkoopmakelaar in Baarn

  • Je betaalt een vaste, lage all-in prijs inclusief opstart- en promotiekosten.
  • Geen intrekkingskosten.
  • Je betaalt pas nadat wij je huis hebben verkocht.
  • Korte lijnen, alle medewerkers zijn op de hoogte van jouw traject.

Wat is mijn woning waard?

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning.

Gratis waardebepaling Baarn

Huis verkopen in Baarn

Ik wil verkopen! Hoe start ik? Het verkoopproces begint bij het bepalen van de waarde van je woning. Onze verkoopmakelaar komt gratis en vrijblijvend langs voor een waardebepaling en een verkoopadviesgesprek. Op basis hiervan kun je beslissen of je verder met ons gaat. Je zit dus nergens aan vast. Plan alvast een gratis adviesgesprek in en ontdek of wij de partij voor jou zijn. Op het moment dat je besluit je woning te verkopen, zorgt Meijberg Makelaars voor een goede begeleiding op maat.

Kopers oriƫnteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het uitgebreide woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis de kijker positief opvalt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop van groot belang. De grootste kans op verkoop doet zich namelijk in de eerste maanden voor.

IJzersterke marketingmix

Meijberg Makelaars zorgt ervoor dat jouw huis online optimaal en sfeervol gepresenteerd wordt. Dit doen wij o.a. door professionele fotografie met 360 graden foto's in te zetten. Daarnaast presenteren wij jouw huis via funda, woningvideo's, social media, prachtige verkoopbrochures en digitale en interactieve plattegronden.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter.

Vrijblijvend kennismaken

RMT Meijberg makelaars

Meijberg Makelaars & Taxateurs
Gijsbrecht van Amstelstraat 31
1213 CH Hilversum

Back to top