Mijn favorieten

Aankoop o.g.

Een woning zoeken begint tegenwoordig vaak via het internet. Oriëntatie gaat natuurlijk vrij eenvoudig via woningsites als www.funda.nl. U kunt dan een afspraak maken en het huis bezichtigen. Maar dan begint het pas!

Een realistische kijk
Misschien krijgt u het ‘juiste gevoel’ bij het bekijken van ‘dé droomwoning’. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie. 

Full-service of servicepakket 
Meijberg Makelaars & Taxateurs adviseert u bij aankoop van uw “droomhuis”. Indien u bij ons een zoekopdracht plaatst, begeleiden wij u van A tot Z, full-service dus! 
Maar ook als u zelf uw droomhuis hebt gevonden! Wij zijn onderhandelaars bij uitstek!

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:
  • Inventarisatie van uw woonwensen;
  • Het geven van een realistisch woonadvies gebaseerd op de huidige woningmarkt;
  • Het zoeken naar een geschikte woning;
  • De begeleiding van de bezichtigingen;
  • Onderzoek en advies geven we over: de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, de prijsstelling en de reële aankoopwaarde, de ligging en de omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan en de milieu-/bodemgesteldheid, alsmede de juridische en financiële aspecten van het object;
  • Het bedenken, bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie;
  • De controle op de koopakte en alle bijbehorende van belang zijnde documenten;
  • Het uitvoeren van een inspectie voorafgaand aan de overdracht;
  • Het transport van de woning bij de notaris;
  • Nazorg als u nog hulp of advies nodig heeft.
Deskundig
Meijberg Makelaars & Taxateurs is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaars-taxateurs zijn gediplomeerd en-/of VastgoedCert gecertificeerd en hebben jaren ervaring in ons werkgebied. Onze goede relatie met collega-makelaars, notarissen en financiële dienstverlening biedt u een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.

Meijberg contact
Meijberg Makelaars & Taxateurs vindt een frequente en transparante communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject essentieel. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken.

Meijberg nazorg
Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht. 

Nieuwsgierig geworden naar wat Meijberg Makelaars & Taxateurs voor u kan betekenen? 
Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaar-taxateurs. 
Wij staan u graag te woord.