Met onze diensten bieden wij jou een complete service

Onze diensten

De diensten van Meijberg Makelaars & Taxateurs bestaan uit verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van woningen. Wij begrijpen als geen ander dat er gevoel komt kijken bij het verkopen of kopen van een woning. Bij Meijberg Makelaars & Taxateurs weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Onze woningexperts staan voor je klaar met een gedegen advies en doen er alles aan om jou de beste deal te bezorgen! Bekijk hier onze diensten.

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. De klant staat bij ons centraal. Wij zetten alles op alles om jou de beste deal te bezorgen.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Meijberg begeleiden en adviseren je graag bij de grootste aankoop van je leven.

Meer lezen

Onze taxateurs weten alles van het Gooi en geven je een kundig en betrouwbaar taxatierapport. Heb je een taxatierapport nodig? Neem contact op met ons!

Meer lezen

Wil jij jouw huis of bedrijfspand verhuren? Meijberg Makelaars & Taxateurs staat ook hiervoor voor jou klaar. Door jouw huis te verhuren met een makelaar van Meijberg Makelaars & Taxateurs wordt jij totaal ontzorgd in het gehele proces.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op met onze adviseurs

Heb jij interesse in één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Petra staat voor je klaar voor al je woonvragen!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Meijberg Makelaars & Taxateurs
Gijsbrecht van Amstelstraat 31
1213 CH Hilversum

Back to top