Mijn favorieten

Nieuwbouwproject Gooiers Enk - VERKOCHT

Gooiers Enk, 12 heerlijke woningen in de Blaricummermeent. Waar je echt optimaal kunt genieten van alles wat 't Gooi te bieden heeft. Woningen met veel ruimte voor individuele keuzes op het gebied van indeling en comfort. Zo kiest u echt uw eigen thuis.

Ruimte voor eigen keuzes
De 12 woningen van Gooiers Enk worden gebouwd aan de Blaricummerdreef. Het wijkje bestaat uit vier rijwoningen en acht tweekappers. Karakteristieke woningen en met royale kappen en een lage gootlijn. 
De woningen zijn ontworpen met een knipoog naar het oude dorp. Dat zie je terug in de materiaalkeuze voor bakstenen in tinten lichtbruin tot roodbruin, de kozijnen in een terughoudende grijze kleur en de donkere houten gevelbekleding. Het authentieke karakter wordt versterkt door de donkere kleur dakpannen en de rieten kappen.Zelfs het huisnummerbord is in traditionele Blaricumse kleuren. De woningen staan op kavels variërend van 149m² tot 356m². 
De architectuur is uitnodigend met grote raampartijen. Ondanks de verscheidenheid is er toch een duidelijke eenheid. Om het groene karakter van de wijk te ondersteunen worden groene hagen als erfafscheidingen aangeplant en krijgt iedere woningen in de voortuin een boom. Alle buitenbergingen worden uitgevoerd in zwart hout.

Woningtype GijsbrechtWoningtype KarelWoningtype Hugo
Duurzaam wonen met optimaal wooncomfort
Alle woningen van Gooiers Enk worden aangesloten op een duurzaam WKO systeem. Dit betekent dat alle woningen inn plaats van een CV-ketel uitgerust worden met een warmtepomp. Voordeel hiervan is dat dit systeem naast het verwarmen van de woning, de woning ook kan koelen.
Elke woning wordt volledig voorzien van vloerverwarming. Dit geeft u volledige vrijheid voor het indelen van elke ruimte, zonder radiatoren die u hierin beperken. Vloerverwarming verhoogt bovendien de luchtkwaliteit in huis. De toiletruimte en badkamer worden standaard voorzien van Villeroy en Boch sanitair. De wanden zijn mooi afgewerkt met luxe vloer- en wandtegels. Zonder bijbetaling kunt u zelf kiezen uit verschillende kleuren. De wanden van de badkamer worden bovendien betegeld tot aan het plafond. Omdat de keuze van een keuken zeer persoonlijk is, wordt uw huis opgeleverd zonder keuken. Alle leidingen worden afgedopt afgeleverd. Let op bij het uitzoeken van uw keuken: er is geen gasaansluiting in de woning.

Waar mensen wonen en wensen leven
Reinbouw ontwikkelt en bouwt woningen in een menselijke maat. Huizen om in te wonen, werken, te léven. Betaalbaar, duurzaam en onderhoudsarm. Met ruimte voor uw specifieke woonwensen. Zo kunt u zich echt thuis voelen.
Over de woningen van Gooiers Enk is goed nagedacht en deze zijn dan ook meer dan compleet. Maar wij weten als geen ander dat iedereen zo zijn eigen ideeën over wonen, wooncomfort, stijl en inrichting heeft.Bij het ontwerp van de woningen is daarom zoveel mogelijk rekening gehouden met verschillende woonwensen en zijn verschillende opties bedacht en uitgewerkt. Aan de hand van de interactieve WoonTool stelt u zelf uw woning samen. U kiest uitbouw- en indelingsvarianten en ziet direct welk effect dit heeft op de verkoopprijs. Stel uw woning samen via www.GooiersEnk.steluwwoningsamen.nl.