Mijn favorieten

Nieuwbouwproject Frederik van Eedenlaan - VERKOCHT

Twee prachtige vrijstaande woningen, met de achtertuin grenzend aan het water van de Meentstroom, in de nieuwe woonwijk van Blaricum.
De woningen zijn gelegen aan de Frederik van Eedenlaan 2 (bnr 1 - met rieten kap) en de Frederik van Eedenlaan 4 (bnr 2 - met pannen kap) te Blaricum.

Een unieke gelegenheid om heerlijk en royaal te kunnen wonen, voorzien van garage, een ideale indeling, comfortabele afwerking en royaal perceel. Gelegen aan de rand van deelplan C2 van de Blaricummermeent bieden wij twee in stijl ontworpen vrijstaande woningen waarvan één met rieten kap en één met pannen gedekt.

De woningen zijn zeer ruim opgezet, praktisch ingedeeld, hebben een prettige lichtinval en liggen op een van de mooiste plekjes in de Blaricummermeent. De Frederik van Eedenlaan is een rustige straat alleen bereikbaar voor de bestemmingsverkeer. De kavels zijn aan de achterzijde gelegen aan het water (Meentstroom) en hebben een zeer gunstige zonligging (zuid).
De woningen worden compleet afgewerkt en zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen, waaronder vloerverwarming, en compleet geïsoleerd.Vraagprijs vanaf €620.000,- v.o.n.

Kenmerken:
* Woonoppervlakte van 208 m²;
* Beide percelen gelegen aan water (Meentstroom)
* Zonnige tuinen (ZUID);
* Kaveloppervlakte 420 - 440 m²;
* 5 slaapkamers;
* Royale woonkamer met 2 x openslaande deuren;
* Ingedeelde zolder met 2 slaap-/of werkkamers;
* Ruime aangebouwde garage-/berging ca. 22 m2;