Mijn favorieten

Nieuwbouwproject LarensHart

START BOUW 

Nu 10 van de 12 appartementen verkocht zijn, is in maart gestart met de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de 12 exclusieve appartementen in LarensHart. Er zijn nog 2 heel fraaie appartementen op de eerste woonlaag te koop met het terras op het zuiden. 


SLOOPWERK
Voordat er gestart kon worden met de nieuwbouw van de appartementen in LarensHart, moest eerst het bestaande pand op de locatie gesloopt worden. Dat gebouw, dat voorheen dienst deed als zusterhuis voor het St. Jans Ziekenhuis en lokaal vooral bekend is onder de naam 'Janshuis', is in de afgelopen weken ontmanteld en gesloopt.
Van het oorspronkelijke gebouw zijn slechts de contouren nog zichtbaar.


NIEUWBOUW
Nu het oude gebouw gesloopt is, wordt al goed zichtbaar welke fraaie ruimte ontstaat voor de nieuwe royale appartementen. Op dit perceel, in het park van Pastoor Hendrikspark, zal de komende maanden de kelder worden aangelegd en daarna zullen de 2 appartementengebouwen verrijzen. 
 

LAATSTE 2 APPARTEMENTEN TE KOOP

Appartementen 1 en 7 zijn gelegen op de begane grond. De appartementen zijn met 135 m²
gebruiksoppervlak ruim bemeten. Daarnaast beschikken deze appartementen over een ruim
terras, dat via de grote glazen schuifpui kan worden betreden. Het terras en de woonkamer
zijn georiënteerd op het zuiden.


Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer inclusief keuken van meer dan 54 m².
Tussen de ruime hal van het appartement en de woonkamer is het kozijn voorzien van een deur
met glasopening en een zijlicht. Het appartement is praktisch en fraai ingericht met drie slaapkamers, een volledig uitgeruste badkamer, een toilet, een inpandige berging en een technische ruimte. De hoofdslaapkamer is ruim en voorzien van een
inloopkast en een tweede badkamer.

INSCHRIJVEN
Indien u een appartement wenst te kopen, kunt u het inschrijfformulier invullen, ondertekenen en inleveren bij een van de makelaarskantoren. Tevens is het mogelijk een scan van het ingevulde en getekende inschrijfformulier te mailen naar: makelaars@saegaert.nl of info@meijberg.nl o.v.v. Inschrijfformulier LarensHart.

Uiteraard bieden de makelaars u de mogelijkheid een oriënterend en vrijblijvend gesprek te hebben over LarensHart op hun kantoor. De makelaars staan u graag te woord. U kunt, indien gewenst, daartoe een afspraak maken.
 
Tevens kunt u een afspraak maken met een financieel adviseur van Poundwise Financial Coaching. Een eerste vrijblijvend, verkennend, gesprek is voor rekening van de betrokken makelaars. Hierdoor kunt u uw keuze voor koop van een appartement in LarensHart voor uzelf financieel inzichtelijk krijgen.

Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van de verkoopstukken en het vinden van uw droomappartement.


Appartementen:
Op een unieke locatie in de luwte van het bruisende hart van Laren komen 12 exclusieve nieuwbouw appartementen in 2 luxe woongebouwen. De royaal opgezette appartementen, met een woonoppervlakte van ca. 129 tot ca. 135 m², een riante buitenruimte en een ondergrondse parkeergarage, komen in het Pastoor Hendrikspark, op steenworpafstand van het centrum van Laren.

Wilt u graag wonen in het levendige hart van Laren, maar houdt u ook van rust en van ruimte? Dan vindt u uw toekomstige thuis zeker in LarensHart.

 

Deze exclusieve koopappartementen verrijzen in 2 luxe woongebouwen in de luwte van het centrum van Laren.

De royaal opgezette appartementen en een riante buitenruimte zijn verdeeld over 3 verdiepingen. In deze stijlvolle appartementen is ruimte voor een ruime woonkamer, een luxe woonkeuken, drie slaapkamers, twee badkamers.

 

 

De buitenruimte is ruim te noemen en meet tot circa 21 m². De buitenruimten zijn georiënteerd op het zuiden en het westen. Via de schuifpui bereikt u vanuit de woonkamer of woonkeuken het terras.

 

 

 

 

 

 

Uw auto kunt u parkeren op uw privé parkeerplaats in de gezamenlijke parkeerkelder onder de 2 woongebouwen of op het maaiveld. Ieder appartement is voorzien van 1 of 2 parkeerplaatsen. Naast de inpandige berging in het appartement bevindt zich in de kelder een 2e, bij het appartement behorende, privé berging. Vanuit de kelder is uw appartement met de lift te bereiken.Kijk voor meer informatie op www.larenshart.nl