Mijn favorieten

Verkoop o.g.

Meijberg Makelaars & Taxateurs heeft een jarenlange ervaring in het verkopen van woningen. Er is geen verkoop hetzelfde! Ieder huis heeft zijn eigen specifieke kenmerken en daarbij behorende doelgroep. Wij adviseren u over de verkoopstrategie, hebben tips over nog uit te voeren kleine werkzaamheden en bepalen samen met u een reële verkoopprijs. 

Makelaarsteam
Om een optimale verkoop te garanderen werken wij met goed op elkaar ingespeelde collega’s. Dit houdt in dat er altijd iemand beschikbaar is die betrokken is bij uw verkoop. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd.

Deskundig
Meijberg Makelaars & Taxateurs is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaars-taxateurs zijn gediplomeerd en-/of VastgoedCert gecertificeerd en hebben jaren ervaring in ons werkgebied. Onze goede relatie met collega-makelaars, notarissen en financiële dienstverleners biedt u een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.

Meijberg presentatie
Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan, onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s gemaakt door een professionele fotograaf, de vermelding op www.funda.nl en onze eigen website www.meijberg.nl, de vervaardiging van plattegronden van de woning, een etalagepresentatie, flyers, te koop borden en een mediapakket. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van uw woning.

Meijberg contact
Meijberg Makelaars & Taxateurs vindt een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen indien nodig de verkoopstrategie bij. Via deze weg kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken. 

Meijberg nazorg
Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Nieuwsgierig geworden naar wat Meijberg Makelaars & Taxateurs voor u kan betekenen? 
Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaar-taxateurs. 
Wij staan u graag te woord.