Mijn favorieten

Huur en verhuur

Meijberg Makelaars & Taxateurs kan voor u ook de verhuur van uw woning of bedrijfspand verzorgen. Zowel voor particulieren als beleggers bieden we een prettige dienstverlening. Wij adviseren u over de verhuurstrategie en bepalen gezamenlijk een reële verhuurprijs.

Makelaarsteam
Om een optimale verhuur te garanderen werken wij met goed op elkaar ingespeelde collega’s. Dit houdt in dat er altijd iemand beschikbaar is die betrokken is bij de verhuur. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het proces gegarandeerd.

Deskundig
Meijberg Makelaars & Taxateurs is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaars-taxateurs zijn gediplomeerd en-/of VastgoedCert gecertificeerd en hebben jaren ervaring in ons werkgebied. Onze goede relatie met collega-makelaars, notarissen en financiële dienstverleners biedt u een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.

Meijberg presentatie
Bij de verhuur van woningen of bedrijfsmatig vastgoed draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan, onder andere in de vorm van een uitgebreide verhuurbrochure voorzien van alle benodigde objectinformatie, de vermelding op www.funda.nl of www.fundainbusiness.nl en onze eigen website www.meijberg.nl, inclusief beschikbare plattegronden, een etalagepresentatie, borden en mediapakket. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verhuur van het object.

Meijberg contact
Meijberg Makelaars & Taxateurs vindt een frequente en transparante communicatie tijdens het verhuurtraject essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de status en stellen indien nodig de strategie bij. Via deze weg kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken.

Meijberg nazorg
Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de huurovereenkomst, maar loopt door tot en met de inspectie en oplevering van het object. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Nieuwsgierig geworden naar wat Meijberg Makelaars & Taxateurs voor u kan betekenen? 
Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaar-taxateurs.
Wij staan u graag te woord.